Slavia své závazky brzy uhradí | SK Slavia Praha
Více

Slavia své závazky brzy uhradí

PRAHA - V některých médiích se v pátek objevily informace, že Slavia má finanční závazky vůči hráčům a dluží za sociální a zdravotní pojištění svých zaměstnanců. „Připouštím závazky vůči části našich hráčů, přesněji řečeno dlužíme jim březnovou výplatu.
PRAHA - V některých médiích se v pátek objevily informace, že Slavia má finanční závazky vůči hráčům a dluží za sociální a zdravotní pojištění svých zaměstnanců.

„Připouštím závazky vůči části našich hráčů, přesněji řečeno dlužíme jim březnovou výplatu. Tu ale v nejbližší možné době vyrovnáme,“ uvedl k těmto informacím generální ředitel Slavie Petr Doležal.

„Pokud jde o závazky na příslušná pojištění, postupujeme standardním způsobem,“ doplnil Doležal.

„Situace se oproti minulosti výrazně stabilizovala, Slavia také registruje nezanedbatelné pohledávky. Pokud by tyto pohledávky byly uhrazeny, problém by vlastně neexistoval.“

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články