Béčko na závěr vysoko vyhrálo | SK Slavia Praha
Více

Béčko na závěr vysoko vyhrálo

PRAHA - Ve svém posledním vystoupení v letošní sezoně ČFL vyhrála juniorka doma nad Náchodem vysoko 4:1, po dvou brankách vstřelili Robin Dejmek a Karel Zelinka. Všechny góly padly v druhém poločase.
PRAHA - Ve svém posledním vystoupení v letošní sezoně ČFL vyhrála juniorka doma nad Náchodem vysoko 4:1, po dvou brankách vstřelili Robin Dejmek a Karel Zelinka. Všechny góly padly v druhém poločase.

První velkou šanci měli hosté, ale jejich samostatný průnik zneškodnil výborným zákrokem brankář Samoel, který si poradil také s následnou dorážkou. Hosté ve 22. minutě nastřelili pouze tyč, a tak branky začaly padat až po přestávce.

V 57. minutě se po centru ze strany prosadil hlavou Zelinka, o pět minut později ale bylo vyrovnáno, nádhernou ránu vypálil z třiceti pěti metrů Nejman.

Slávisté znovu strhli vedení na svou stranu o čtyři minuty později, po rohovém kopu Kovaříka poslal míč do sítě Robin Dejmek. Slávistický útočník se pak dvakrát dostal ke svému typickému průniku za obranu, druhý protiútok proměnil ve třetí branku Slavie.

Konečnou podobu skóre stanovil po dalších dvou minutách po rychlém útoku znovu Zelinka. Slávisté mohli nastřílet nakonec pět gólů, Robin Dejmek ale dvě minuty před koncem nastřelil tyč branky.

"První poločas se příliš nepovedl, v tom druhém nastal zlom po příchodu Robina Dejmka. V závěru jsme mohli přidat ještě více branek," uvedl po zápase trenér Luboš Kozel.

Slavia B - Náchod 4:1 (0:0)
Branky: 57. a 75. Zelinka, 73. a 66. Robin Dejmek
Slavia B: Samoel - Bauer, Radek Dejmek, Kobler, Nachtman - Komárek (46. Robin Dejmek), Vagrčka, Bayer, Kovařík - Zelinka (79. Held), Borovský (66. Dubský)

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články