Vladimír Šmicer se vrací do Slavie! | SK Slavia Praha
Více

Vladimír Šmicer se vrací do Slavie!

PRAHA – Už je to tady! Vítěz Ligy mistrů se vrací do červenobílého dresu! Vladimír Šmicer se ve čtvrtek 12. července krátce po jedenácté hodině v hotelu Pyramida stal znovu slávistou.
PRAHA – Už je to tady! Vítěz Ligy mistrů se vrací do červenobílého dresu! Vladimír Šmicer se ve čtvrtek 12. července krátce po jedenácté hodině v hotelu Pyramida stal znovu slávistou. Se svým bývalým klubem podepsal roční smlouvu s roční opcí, součástí smlouvy je také možnost jeho dalšího působení v klubu. Stane se veledůležitou posilou v bojích o Ligu mistrů.

„Splnila se nám absolutní priorita přestupového období, do týmu přichází fotbalista světového formátu,“ uvedl generální ředitel Slavie Petr Doležal.

„Věřím, že podpis smlouvy s Vladimírem Šmicerem je tou nejlepší pozvánkou pro slávistické fanoušky do hlediště pro důležitý boj o Ligu mistrů, který nás čeká,“ doplnil Doležal.

„Vracím se do Slavie, do klubu, ze kterého jsem odešel do velkého fotbalu, udělám všechno pro to, abych mu pomohl v důležitých utkáních, která nás čekají. Těším se také na to, že si zahraji na novém stadionu v Edenu,“ uvedl po podpisu smlouvy Vladimír Šmicer.

Čtyřiatřicetiletý Vladimír Šmicer si připsal premiérový start v lize za Slavii v 9. kole ročníku 1992/1993 v utkání proti Hradci Králové, vedl ho tehdy trenér Jarabinský a utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Jeho zatím poslední ligový start má datum 19. května 1996, Slavia vyhrála v Liberci 3:2. Svěřenci trenéra Cipra tím završili cestu za ligovým titulem, Šmicer tak nemusel smutnit nad neproměněnou penaltou.

Celkem odehrál Šmicer za Slavii 167 utkání, z toho bylo 82 ligových. Vsítil 55 branek, z nich bylo v lize 26.

Vladimír Šmicer hrál znovu za Slavii! 1.48 MB,
Karel Jarolím o Vladimíru Šmicerovi! 0.47 MB,

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články