Začalo herní soustředění | SK Slavia Praha
Více

Začalo herní soustředění

HENNEF – Slávisté zahájili své herní soustředění v německém městečku Hennef. V neděli odpoledne dorazili do moderního sportovního střediska po klidné cestě autobusem Eurolines, kterou prodloužila jenom jedna kolona na německé dálnici.
HENNEF – Slávisté zahájili své herní soustředění v německém městečku Hennef. V neděli odpoledne dorazili do moderního sportovního střediska po klidné cestě autobusem Eurolines, kterou prodloužila jenom jedna kolona na německé dálnici.

Trenér Karel Jarolím má k dispozici dvacet dva fotbalistů. Chybí Martin Latka, který regeneruje v Regensburgu, s týmem neodjel Michel Costa, kterého trápí svalové zranění. Milan Černý dokončuje regenerační program, který začal stejně jako Latka v Regensburgu.

S týmem necestoval ani Bořek Dočkal, o jehož hostování má zájem jeden z ligových klubů. O tom, zda se k týmu připojí chorvatský obránce Ronald Šiklič, který je v klubu na testech, ještě nebylo rozhodnuto.

Slávisté absolvují první trénink ještě v neděli odpoledne na fotbalovém hřišti, které je  v bezprostřední blízkosti hotelu.

Kádr Slavie na soustředění:
Brankáři: Kozáčik, Diviš
Obránci: Dřížďal, Krajčík, Kopřiva, Brabec, Hubáček, Šourek, Aračič
Záložníci: Švento, Tavares, Belaid, Kalivoda, Šmicer, Vrzal, Švec, Volešák
Útočníci: Necid, Zelinka, Šenkeřík, Vlček, Gaúcho.

Kromě tréninkových dávek čekají na červenobílé tři přípravná utkání:

pondělí 16. července Rot-Weiss Essen – Slavia 19:30 Georg Melches Stadium v Essenu
středa 18. července Bochum – Slavia 18:30 Stadion Schloss-Strunkede v Herne
sobota 21. července TuS Koblenz – Slavia 16:00 Stadion Silberau v Bad Ems

Autorem fotografií z cesty je Tomáš Pokorný.

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články