Branky zařídily letní posily | SK Slavia Praha
Více

Branky zařídily letní posily

ESSEN – Slávisté mají za sebou první přátelské utkání v rámci svého letního soustředění v Německu. Nad ambiciózním soupeřem z Essenu vyhráli vysoko čtyři jedna a branky střílely hlavně letní posily červenobílých.
ESSEN – Slávisté mají za sebou první přátelské utkání v rámci svého letního soustředění v Německu. Nad ambiciózním soupeřem z Essenu vyhráli vysoko čtyři jedna a branky střílely hlavně letní posily červenobílých.

V Essenu se hrálo před zcela zaplněnou hlavní tribunou, kde se tísnily tři tisíce diváků. „Já jsem tu hrál ještě s Dynamem,“ vzpomněl si Stanislav Vlček, který spolu s Matejem Krajčíkem a Davidem Kalivodou sledoval utkání právě z tribuny.

Jako první překonal domácího brankáře hlavičkou Gaúcho, který mohl dát i druhou branku, míč se ale odrazil od tyče. „Šlo to rovnou ke mně, jen jsem to dorazil do branky,“ popsal situaci ze svého pohledu Zdeněk Šenkeřík.

A dala se taková situace neproměnit? „Neproměnit se dá všechno, usmál se střelec. „Doufám, že si střeleckou formu nechám také do soutěžních utkání. I když každé vítězství potěší, je důležité vyhrávat i v přípravě.“

Třetí branku dal Ondřej Šourek a byla premiérová v dresu Slavie. „Střílet branky není právě mým úkolem, ale mám z branky samozřejmě radost. Tijani mi poslal krásný centr, míč mi sedl přímo na hlavu a odskočil u tyče do sítě,“ popsal svoji trefu.

Čtvrtou branku obstarala další posila – Tijani Belaid. Vybojoval přímý kop z osmnácti metrů, odehnal další zájemce o jeho exekuci a pak pravou nohou vymetl šibenici.

„Mám radost, že jsem dal branku, trestné kopy zahrávám rád,“ usmál se. „Máme silné mužstvo, těším se na další zápasy a také na naše fanoušky, kluci říkali, že s nimi se hraje ještě lépe,“ okomentoval Belaid povedený zápas.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články