Soustředění se blíží ke konci | SK Slavia Praha
Více

Soustředění se blíží ke konci

HENNEF – Slávisté mají před sebou poslední den soustředění v moderním sportovním areálu v Hennefu. Ve čtvrtek dopoledne byli hráči rozděleni do dvou skupin - ti, kteří odehráli v posledních zápasech nejvíce minut, měli regenerační výklus.
HENNEF – Slávisté mají před sebou poslední den soustředění v moderním sportovním areálu v Hennefu. Ve čtvrtek dopoledne byli hráči rozděleni do dvou skupin - ti, kteří odehráli v posledních zápasech nejvíce minut, měli regenerační výklus. Asistent Petr Vrabec vybral trasu kolem nedalekého golfového hřiště. Zbývající fotbalisté měli na programu herní trénink. Šrámy z posledních zápasů léčili Krajčík s Dřížďalem.

Odpolední volno strávili fotbalisté v nedalekém Kolíně nad Rýnem, došlo na kávičku a nákupy v centru města.

V pátek už trenér Karel Jarolím připravil dvě fáze, ta dopolední byla zaměřena na standardní situace a střelbu trestných kopů. Večerní fáze už bude předzápasovým tréninkem před posledním utkáním v rámci tohoto soustředění, které čeká na slávisty v sobotu v Bad Ems proti Koblenzu.

Slávisté si prostředí místního areálu pochvalují. „Snad nejvíc se mi líbí to, že to máme dvacet metrů na fotbalové hřiště, odpadají únavné přejezdy na trénink,“ říkal Stanislav Vlček přítomným novinářům.

Samozřejmě, že strava je přísně uzpůsobená tomu, že je připravována pro sportovce. Na jídelníčku jsou ryby, drůbeží maso, zelenina, těstoviny.

Volné chvíle po obědě hráči věnují oblíbené kávě a hovorům o všem možném, někdy také o fotbale.

Všichni fotbalisté také pozorně sledují mistrovství světa dvacetiletých v Kanadě, Tomáš Necid a Michal Švec poskytli své komentáře také volajícím novinářům.

Po utkání v Koblenzi se fotbalisté vracejí do Prahy, kde je čeká oficiální fotografování a poslední generálka před startem v předkole Ligy mistrů. Bude se hrát proti Bohemians 1905, přátelské střetnutí se odehraje na hlavním strahovském stadionu ve středu 25. července. Jednotné vstupné bude padesát korun, výkop je v 17 hodin.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články