V Koblenzi padaly branky v závěru | SK Slavia Praha
Více

V Koblenzi padaly branky v závěru

BAD EMS - Přípravné utkání v závěru německého soustředění se Slavii nepovedlo. S druholigovým týmem TuS Koblenz prohrála 0:2. Obě branky padly až v samém závěru utkání. Zejména v první půli byla Slavia jasně lepším týmem. Ve 33. minutě minul Stanislav Vlček po Kalivodově přihrávce jen těsně soupeřovu branku.

BAD EMS - Přípravné utkání v závěru německého soustředění se Slavii nepovedlo. S druholigovým týmem TuS Koblenz prohrála 0:2. Obě branky padly až v samém závěru utkání. Zejména v první půli byla Slavia jasně lepším týmem. Ve 33. minutě minul Stanislav Vlček po Kalivodově přihrávce jen těsně soupeřovu branku. Náš útočník byl také u další obrovské šance v závěru první půle, kdy jeho střelu na poslední chvíli vyrazil gólman Eilhoff.


Trenér Karel Jarolím spokojen nebyl. „Na výsledku utkání se projevila absence několika opor i únava z právě skončeného soustředění, které hráči absolvovali. To ale nic nemění na tom, že mě porážka samozřejmě mrzí. Dnešní utkání také ukázalo, že někteří hráči musejí na sobě ještě pořádně pracovat."


Do utkání nezasáhl Vladimír Šmicer, který má problémy s kolenem. Kvůli drobným šrámům z předchozích přípravných zápasů si nezahrál ani Erich Brabec. David Hubáček odcestoval z Německa dříve, aby mohl asistovat u porodu svého prvního potomka. Dušan Švento je na testech v anglickém týmu Derby County.

TuS Koblenz - Slavia Praha 2:0 (0:0)
Branky:
84. Mavric, 86. Pektürk
TuS Koblenz: Eilhoff - Forkel, Mavric, Bajic, Lomic - Hartmann, Sukalo, Dzaka (74.Langen), Traut (63. Pektürk) - Bogavac, Vata (63. Sahin)
Slavia Praha:
Vaniak - Krajčík (46. Volešák), Šourek, Švec, Aračič (46. Kopřiva) - Tavares, Belaid, Kalivoda, Vrzal - Vlček (70. Zelinka), Gaúcho (46. Necid)
ŽK: Volešák
Utkání jsme sledovali on-line

 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články