Béčko přišlo o výhru v závěru | SK Slavia Praha
Více

Béčko přišlo o výhru v závěru

PRAHA/HORNÍ POČERNICE - Slávistická juniorka remizovala v druhém kole ČFL s rezervou Jablonce 2:2. Za červenobílé se trefili Necid s Klavíkem, za hosty z penalty Vošáhlík a Huber. Připravujeme podrobnosti.
PRAHA/HORNÍ POČERNICE - Slávistická juniorka remizovala v druhém kole ČFL s rezervou Jablonce 2:2. Za červenobílé se trefili Necid s Klavíkem, za hosty z penalty Vošáhlík a Huber.

Slávistické řady posílili z kádru áčka Jablonský, Necid, Costa a také uzdravený gólman Michal Vorel. Jabloneckou ofenzívu naopak vyztužil Emil Rilke, který nemůže nastoupit v první lize proti Teplicím.

V prvním poločase byly k vidění šance, ale branky nikoliv. Ve čtrnácté minutě byl blízko brance Jablonský, jeho hlavičku ale vyhlavičkoval z prázdné branky Patka, podobně si na druhé straně vedl Gabriel, který zlikvidoval šanci Rilkeho.

Slávisty několikrát podržel brankář Vorel, nejvíce asi při hlavičce Adama, kterou pravou rukou vytěsnil mimo tyče. Na druhé straně byl v dobré pozici Necid, prováhal však vhodnou chvíli pro své typické pohotové zakončení.

Po přestávce ubylo šancí, ale přišly branky. Hosty poslal do vedení střelou z hodně přísně nařízeného pokutového kopu za hraní rukou Vošáhlík v 66. minutě. Slávisté však rychle vývoj skóre otočili.

V 68. minutě Necid důrazně dokázal prostřelit obranu a vyrovnat, o pět minut později pak po rohovém kopu Costy na přední tyči poslal míč hlavou do sítě Klavík.

Slávisté se ale první výhry v soutěži nedočkali. Dvě minuty před koncem totiž Michal Vorel skvěle vytáhl střelu Mičkala z několika kroků, slávistická obrana však pustila k dorážce Hubera a ten stanovil konečnou podobu výsledku.

Slavia B - Jablonec B 2:2 (0:0)
Branky: 68. Necid, 77. Klavík - 66. Vošáhlík (pen.), 88. Huber
Slavia B: M. Vorel - Held, Gabriel, Aračič, Švamberg - Kovařík(60. Zahálka), Bayer, Costa (82. Kobler), Jablonský - Necid, Klavíik
Jablonec B: Bočok - Patka (69. Norek), Huber,Rathouz, Kulhánek - Štěpán, Procházka, Adam, Vošáhlík - Mičkal, Rilke (60. Novotný, 90. Rác)
ŽK: Necid - Kulhánek, Vošáhlík
Rozhodčí: Bureš - Cupl, Kubec

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články