Zelenka je za triumf rád | SK Slavia Praha
Více

Zelenka je za triumf rád

Úspěch sešívaných v domácím poháru sledoval i náš bývalý útočník Luděk Zelenka, který v současné době nastupuje za Teplice. „Jsem moc rád, že Slavia vyhrála. Vítězství je naprosto zasloužené,“ měl jasno dobře naložený fotbalista.

Zelenka očekával kvalitní podívanou. „Předpokládal jsem, že to bude otevřenější, než kdyby oběma celkům svazovalo nohy taktizování. Mohlo se hrát v uvozovkách uvolněněji, nešlo o umístění pro evropské poháry. To by v hlavách přeci jen bylo,“ uvažoval. „Kde jsem se koukal? V restauračním zařízení. Ne, nemyslel jsem si, že by se mohlo vymstít pálení tutovek. Akorát jsem si říkal, že bych je dal,“ dodal se smíchem útočník, který si ve svém novém působišti nestěžuje. „Hraju velmi dobře zejména na levém křídle, kde se krásně doplňujeme s Radkem Diveckým. Ale teď vážně, jsem spokojený,“ uzavřel věčný vtipálek.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články