6. Slávistický večer Odboru přátel | SK Slavia Praha
Více

6. Slávistický večer Odboru přátel

V sobotu 18. ledna se od 19:00 uskuteční v prostorách Iris Hotelu Eden v pořadí už šestý Slávistický večer Odboru přátel.

Tradiční slavnost pořádaná Odborem přátel nese letos název „Rock around the cup". Připomíná úspěšné zakončení putování za pořízením kopie slavného Středoevropského poháru, který předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík představil minulý rok na tiskové konferenci před domácím utkáním s Barcelonou.

Vstupenky na akci, na které vás mimo jiné čeká i pestrý hudební a taneční doprovod, můžete zakoupit jak na sekretariátu Odboru přátel v Edenu, tak formou e-vstupenky na Portálu přátel Slavie! Iris Hotel Eden také nabízí účastníkům večera ubytování ve dvoulůžkovém pokoji za zvýhodněnou cenu. Více informací naleznete na webových stránkách Odboru přátel.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články