Daniel Pudil opět v reprezentaci | SK Slavia Praha
Více

Daniel Pudil opět v reprezentaci

PRAHA – Daniel Pudil se vrací do reprezentace! Slávistický levonohý záložník byl dodatečně povolán na kvalifikační zápas s Německem, který se hraje ve středu 17. října v Mnichově.
PRAHA – Daniel Pudil se vrací do reprezentace! Slávistický levonohý záložník byl dodatečně povolán na kvalifikační zápas s Německem, který se hraje ve středu 17. října v Mnichově. „Jsem moc rád, že se vše obrací k lepšímu. Dostal jsem příležitost hrát v základní sestavě Slavie a teď přišla znovu pozvánka do reprezentace, “ řekl našemu webu Daniel Pudil, který se novinku dozvěděl v úterý odpoledne. „Během pěti minut jsem měl sbaleno, za chvíli mě autem povezou do Teplic.“

Daniel Pudil se tak na severu Čech setká se svým spoluhráčem ze Slavie Stanislavem Vlčkem.

V Teplicích čeká českou reprezentaci soustředění, které vyvrcholí ve čtvrtek přípravným zápasem proti místnímu prvoligovému týmu. V pátek se reprezentanti přesunou do rakouského Seefeldu, odkud se po čtyřech dnech vydají k utkání do Mnichova.

Reprezentační pozvánku dostal i další slávista Tijani Belaid. Za výběr Tuniska by měl příští středu nastoupit k přátelskému utkání se Spojenými Arabskými Emiráty.

Michal Švec a Petr Janda se museli z reprezentačních povinností naopak omluvit. Důvodem jsou zranění. Slávističtí reprezentanti do 21 let tak budou chybět v zápase v Lichtenštejnsku a s Arménií.

Janda vypadl kvůli problémům s kolenem. Švec si v pondělí při vítězném derby na Spartě obnovil poranění palce u nohy.

Na reprezentační sraz jedenadvacítek odjeli Marek Suchý, Jakub Diviš a Theodor Gebre Selassie. V nominaci je také Bořek Dočkal, který je ze Slavie na hostování v Kladně.

Posledním slávistou na seznamu reprezentantů je slovenský záložník Matej Krajčík.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články