Utkání s Arsenalem je vyprodané | SK Slavia Praha
Více

Utkání s Arsenalem je vyprodané

PRAHA - Poslední šancí, jak získat vstupenky na utkání Slavia - Arsenal je soutěž, kterou Slavia uspořádá pro fanoušky, kteří přijdou povzbudit náš tým v sobotním zápase proti Teplicím.
PRAHA - Poslední šancí, jak získat vstupenky na utkání Slavia - Arsenal je soutěž, kterou Slavia uspořádá pro fanoušky, kteří přijdou povzbudit náš tým v sobotním zápase proti Teplicím. Z prodeje již všechny vstupenky zmizely.

„Jako první měli možnost nákupu majitelé permanentek, přednostní právo měli také příznivci, kteří dovedli Slavii k vítězství nad Steauou," upřesnil manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.

„Podle zájmu by se strahovský stadion naplnil několikrát, zcela plný bude také sektor fanoušků Arsenalu. Prázdné zůstanou jen bezpečnostní koridory, které v hledišti musí být," upřesnil Zlámal.

Zájem je také o poslední domácí zápas proti Seville. Předprodej na toto utkání nadále probíhá ve strahovském předprodeji a na dalších prodejních místech.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články