Slavia podpoří autobusové zájezdy | SK Slavia Praha
Více

Slavia podpoří autobusové zájezdy

PRAHA – Slavia finančně podpoří autobusové zájezdy na utkání Steaua – Slavia, které se bude hrát v úterý 27. listopadu 2007 v Bukurešti. Fanoušci na toto střetnutí pojedou se zájezdem fanklubu a s FO SK Slavia Praha
PRAHA – Slavia finančně podpoří autobusové zájezdy na utkání Steaua – Slavia, které se bude hrát v úterý 27. listopadu 2007 v Bukurešti. Fanoušci na toto střetnutí pojedou se zájezdem fanklubu a s FO SK Slavia Praha.

Klub také velice citlivě vnímá kritiku, která se objevila na klubovém webu k ceně leteckého zájezdu, nicméně s ní nemůže souhlasit. Je třeba si uvědomit ekonomickou realitu.

„Cenu leteckého speciálu nelze porovnávat s cenou pravidelných a charterových letů. Cenová kalkulace pokrývá pouze náklady, které jsou se zájezdem spojené – zahrnují ubytování a cenu dvou otáčkových letů – letadlo v Bukurešti nezůstává. V ceně je také zahrnuta i vstupenka,“ vysvětluje manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.

„Fanoušci Slavie si získali na evropské scéně během této sezony vysoké renomé. Slavia i naši hráči si jejich podpory velice váží. Proto se klub rozhodl finančně podpořit oba autobusové zájezdy,“ dodává Zlámal.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články