Slávisté litovali neproměněných šancí | SK Slavia Praha
Více

Slávisté litovali neproměněných šancí

PRAHA – Po zápase s Mladou Boleslaví slávisté hodně litovali neproměněných šancí. Několik příležitostí měli hráči Slavie již v prvním poločase, byla to ale Boleslav, kdo se brankově prosadil.
PRAHA – Po zápase s Mladou Boleslaví slávisté hodně litovali neproměněných šancí. Několik příležitostí měli hráči Slavie již v prvním poločase, byla to ale Boleslav, kdo se brankově prosadil. Po vyloučení Tomáše Hrdličky se hostující tým zatáhl do obrany. Slavia se ještě pustila do útoku, skórovat se ale povedlo jen Danielu Pudilovi v šedesáté minutě. Další příležitosti už hráči Slavie proměnit nedokázali.

„Škoda, že se nám nepodařilo vstřelit gól jako první, příležitostí jsme na to měli dost. Boleslav se prosadila ze standardní situace, pak už to bylo jen o dobývání. Věřili jsme, že zápas otočíme, vítěznou branku jsme ale nedali. Každá ztráta nás mrzí. Nedaří se nám tolik střílet branky, to je pak těžké vyhrávat.“ hodnotil utkání Vladimír Šmicer.

„Trenér mě tam poslal, abych doplňoval útočníky, měl jsem tři vyložené šance, ani jednu sem neproměnil. Beru to dnes na sebe, musím se hráčům v kabině omluvit.“ bral na sebe vinu za neproměněné šance Ladislav Volešák.

S výsledkem nebyl spokojený ani slávistický záložník Daniel Pudil. „Výsledek je určitě zklamání, před zápasem jsme si řekli, že v tomto zápase chceme uspět, to znamená tři body jakýmkoli způsobem, jestli to bude hezká hra nebo ne. Začátek nebyl špatný, měli jsme několik šancí, ale neproměnili jsme je. Tam se ten zápas asi trochu lámal, kdybychom ty šance proměnili, utkání mohlo vypadat úplně jinak. Branku jsme ale bohužel dostali my, pak přišlo vyloučení a Boleslav se zatáhla a dobře bránila. Kdybychom dnes vyhráli, byl bych mnohem spokojenější, než že jsem vstřelil branku. Klidně bych to vyměnil.“

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články