Za odměnu trénovali s hvězdami | SK Slavia Praha
Více

Za odměnu trénovali s hvězdami

PRAHA – Zajímavý trénink mají za sebou svěřenci trénéra Vasila Boeva z přípravky A-8. Na začátku týdne je navštívili na tréninku ve slávistické hale Vladimír Šmicer, Jakub Diviš a Tomáš Necid.
PRAHA – Zajímavý trénink mají za sebou svěřenci trénéra Vasila Boeva z přípravky A-8. Na začátku týdne je navštívili na tréninku ve slávistické hale Vladimír Šmicer, Jakub Diviš a Tomáš Necid. Malí fotbalsté dostali své spoluhráče na trénink částečně také jako odměnu za svoje vítězství na prestižním halovém turnaji v Ostravě.

A všichni fotbalisté se hned přesvědčili, že se nebude jednat o žádnou symbolickou účast, hned v úvodním báčku se jednomu ze slávistů podařilo nejmenovanému hráči áčka nasadit housle. „No tak počkat, tak to ne,“ usmál se Vladimír Šmicer.

Malí fotbalisté se pak rozdělili na tři týmy, každý z nich dostal posilu z áčka. „Už jsem dva měsíce nic nevyhrál, musíme kluci makat,“ hecoval svůj tým Vladimír Šmicer. Jak to dopadlo si necháme pro sebe.

Celý trénink natáčel štáb FIFA Mundial Magazine, který v tomto týdnu natáčí v hlavním městě profil Slavie.

„Byl jsem překvapený elánem a nasazením, se kterým kluci trénují, s míčem jim to jde znamenitě, určitě o nich v budoucnosti uslyšíme,“ komentoval trénink Vladimír Šmicer.

Výsledky prvního ročníku turnaje OMLUX CUP – žáčků ročníku narození 1999.

Výsledky Slavie: Slavia - Vítkovice B - 8:2 Slavia - Slovacko - 11:0 Slavia - Sparta - 4:1 Slavia - Baník Ostrava - 8:0 Slavia - Bohemians 1905 - 7:2 Slavia - Marila Příbram - 4:1 Slavia - Ml.Boleslav - 4:1 Slavia - Vítkovice A 5:3 Slavia - Hr.Králove - 5:1 Slavia - Olomouc - 2:4 Slavia - Brno - 4:1 Slavia skončila na prvním místě s třiceti body  a skóre 68:11. Finále: Slavia – Olomouc 3:0

Pořadí turnaje : 1.Slavia Praha 2.Olomouc 3.Sparta Praha 4.Bohemians 1905

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články