Mikuláš v Edenu se vydařil | SK Slavia Praha
Více

Mikuláš v Edenu se vydařil

EDEN – První oficiální akce na novém stadionu v Edenu se vydařila. Odpoledne ve znamení Mikuláše a čerta strávilo v klubovém patře budoucího supermoderního stadionu na dvě stě návštěvníků, mezi nimi také slávističští fotbalisté a trenéři.
EDEN – První oficiální akce na novém stadionu v Edenu se vydařila. Odpoledne ve znamení Mikuláše a čerta strávilo v klubovém patře budoucího supermoderního stadionu na dvě stě návštěvníků, mezi nimi také slávističští fotbalisté a trenéři.

V průběhu setkání zástupce dětské hematoonkologie motolské nemocnice převzal od Vladimíra Šmicra dárkový šek na 200 tisíc korun. Peníze se vybraly ze vstupného, padesátisícovou částkou přispěla společnost Jerome Travel, provozovatel hotelu, který je součástí areálu. Významnou částkou přispěli také naši fotbalisté.

Přivítání s Mikuláši a anděly přineslo několik kuriózních situací. Kapitán Standa Vlček musel dlouho uklidňovat svoji mladší dcerku, kterou setkání s čertem notně polekalo. Především proto, že se domnívala na základě tatínkova slibu, že na akci čerti nebudou.

Jeden z návštěvníků pak přivedl své malé synky k Mateji Krajčíkovi kvůli společné fotografii a zaháněl jejich obavy: „Nebojte se, to není čert, ale fotbalista.“

Trenér Karel Jarolím se zájmem sledoval stavbu, která se nezastavila ani během akce. „Bude to velký kotel, doufám, že sem slávisti najdou cestu, v posledních domácích zápasech nás nechali bojovat o první místo před prázdným stadionem,“ povzdechl si.

Mezi dárky pro přítomné byly i podpisové kartičky, kterých naši fotbalisté podepsali každý téměř dvě stovky.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články