Daniel Pudil opět v reprezentaci | SK Slavia Praha
Více

Daniel Pudil opět v reprezentaci

PRAHA – Daniel Pudil byl povolán k první letošní přípravě české fotbalové reprezentace. Svěřence kouče Karla Brücknera čekají dva zápasy na Kypru s Řeckem a Polskem.
PRAHA – Daniel Pudil byl povolán k první letošní přípravě české fotbalové reprezentace. Svěřence kouče Karla Brücknera čekají dva zápasy na Kypru s Řeckem a Polskem.

V osmadvacetičlenné nominaci nechybí ani bývalý kapitán Slavie Stanislav Vlček, který v prosinci přestoupil do Anderlechtu Brusel.

První duel se hraje v úterý 5. února ve 20:15 hodin. Nastoupí v něm tým Česko A2 proti Řecku A2. Toto utkání se nebude počítat mezi oficiální mezistátní zápasy.

O den později v Larnace už nastoupí v oficiálním mezistátním měření sil první mužstvo Česka proti reprezentantům Polska.

Daniel Pudil si doposud připsal tři reprezentační starty. V posledním kvalifikačním zápase české reprezentace na Kypru vstřelil svůj premiérový reprezentační gól.

Po únorových zápasech na Kypru mají Češi naplánováno další přípravné střetnutí na středu 26. března v Dánsku, kde nastoupí proti domácí reprezentaci. V Praze čekají Brücknerovo mužstvo dva oficiální mezistátní přípravné zápasy 27. května s Litvou a 30. května s Belgií.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články