Probíhá předprodej na Tottenham! | SK Slavia Praha
Více

Probíhá předprodej na Tottenham!

PRAHA - Prodej vstupenek na domácí utkání 3. kola Poháru UEFA Slavia - Tottenham Hotspur je v plném proudu! Zápas se hraje na Strahově ve čtvrtek 14. února 2008 od 21 hodin.
PRAHA - Prodej vstupenek na domácí utkání 3. kola Poháru UEFA Slavia - Tottenham Hotspur je v plném proudu!  Zápas se hraje na Strahově ve čtvrtek 14. února 2008 od 21 hodin.

O přestávce se mohou diváci těšit na soutěž o řadu zajímavých cen! Hlavní výhrou bude letecký zájezd se Slavií pro dvě osoby na odvetné utkání v Londýně, které se hraje 21. února.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. U všech vchodů na stadion budou mít pořadatelé dotazníky a tužky. Kdo se chce losování zúčastnit, připravený dotazník vyplní a poté ho vhodí do hnědé schránky s logem Slavie. Do losování budou zařazeny pouze dotazníky se všemi vyplněnými údaji!

Ve 21 hodin (jakmile utkáni začne) budou schránky uzavřeny a odneseny na hrací plochu, kde o přestávce proběhne losování. Dalších pět vylosovaných šťastlivců vyhraje tašky se slávistickými suvenýry.

Vstupenky na zápas si můžete kromě strahovského předprodeje také zakoupit v prodejnách Calcio (Myslíkova 30, Praha 2) a v prodejnách Fanzone. Cenové rozpětí vstupenek je od 450 Kč do 950 Kč.

Členové fanklubu Exclusive a majitelé permanentek mají na tyto vstupenky příslušné slevy: 15% - členství Fanklub Exclusive, 10% - majitelé permanentních vstupenek 07/08, 20% - členové databáze SK Slavia Praha (členové Fotbalového oddílu před rokem 1990). Slevy lze využít pouze v předprodeji vstupenek na Strahově, nikoliv ale v den zápasu.

Slavia - Tottenham Hotspur

tribuna západ
krytá 950 Kč
nekrytá 800 - 850 Kč

tribuna východ
krytá 900 Kč
rodinné vstupné (2 dospělí + 2 dětí) 450 Kč/ 1 vstupenka
nekrytá 750 Kč

tribuna jih
krytá 550 Kč
studenti, důchodci ZTP   450  Kč
nekrytá, kotel 450 Kč

Tribuna sever
krytá 550 Kč
nekrytá 450 Kč

Výherci soutěže z utkání Ligy mistrů UEFA Slavia – Sevilla (12. prosince 2007):

1.cena: letecký zájezd: Veronika Znamenáčková

2.cena: slávistické křeslo: Ivona Ipserová

3.cena: vstupenky na Slávistický bál: Milan Jechovtek

4. až 15.cena: slávistické šály:

Zdeněk Eisman

Libuše Palečková

Jiří Jelínek

David Folnarczny

Tomáš Čáp

Miroslav Zoubek

Peter Fajnor

Michal Vais

Matina Hospodková

Václav Mašek

Jiří Stříbrný

Jiří Karas

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články