Fotbalisté pomohli s náborem | SK Slavia Praha
Více

Fotbalisté pomohli s náborem

PRAHA - Ani počasí, ve kterém by se dal klidně natáčet film Mrazík II, neodradilo padesát malých fotbalistů, aby dorazili na úterní slávistický nábor na umělý trávník do Edenu.
PRAHA - Ani počasí, ve kterém by se dal klidně natáčet film Mrazík II, neodradilo padesát malých fotbalistů, aby dorazili na úterní slávistický nábor na umělý trávník do Edenu. Pozdravit je přišli také Vladimír Šmicer, Mickael Tavares a Tijani Belaid.

Vláďa Šmicer měl s sebou 4,5 letého syna Jiřího, tomu se ale do hraní moc nechtělo. „Má ještě rok čas,“ usmál se tomu tatínek. Dědeček Jirky, bývalý fotbalový reprezentant Ladislav Vízek, má prý o svém vnukovi jasnou představu. „Běhavý by měl být po tátovi a fotbal hrát jako děda,“ dodal s úsměvem Vláďa Šmicer.

„U nás takové nábory nepořádáme, každý se v šesti letech zapíše a trenéři pak rozdělí fotbalisty do áčka, béčka a céčka,“ popsal postup ve Francii Mickael Tavares. „Taky tam nemáme takovou kosu, to je fakt neuvěřitelný,“ dodal.

Tijaniho Belaida potěšila nominace do tuniské reprezentace. „Já jsem začínal v pěti letech, byl jsem ještě menší,“ prozradil.Všichni pak rozdali malým fotbalistům na památku podpisové kartičky.

Velké poděkování patří společnosti ALBRESA S.A. a jednatelce společnosti Svatavě Albrechtové, která ve spolupráci se sportovní značkou UMBRO, zajistila veškeré vybavení pro nově vzniklý tým nejmladších, ročník 2003.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články