Fanklub pořádá zájezd do Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

Fanklub pořádá zájezd do Boleslavi

Pojeďte podpořit Slavii v boji o titul!
Fanklub Slavie pořádá autobusový zájezd na utkání do Mladé Boleslavi (sobota 10.5. 15:00). Pro členy Fanklubu je výjezd ZDARMA!

Výjezd je VYPRODÁN!!! Přijmeme náhradníky pro případ, že se někdo odhlásí, což se stává!



Cena bez vstupenky: 0 Kč pro členy, 50 Kč pro nečleny. Vstupenka je pro všechny účastníky zajištěna. Fanklub nerezervuje vstupenky pro ostatní fanoušky! Cena vstupenky je 150 Kč. Kapacita sektoru je 200 míst, Fanklub má vyčleněnu polovičku.

Sraz: metro Černý most, ve směru z centra pod nadchodem přes ulici Chlumecká, čas: 13:30. Odjezd po odbavení. Předpokládaný návrat 18:00.

Přihlášky posílejte na email subrt@slavistickenoviny.cz nebo volejte pana Šubrta na číslo 602 660 488. V přihlášce uveďte jméno, zda jste či nejste členem Fanklubu, mobilní číslo a členové Fanklubu číslo kartičky (pokud ji nemáte, tak datum narození) a nečlenové Fanklubu uvedou datum narození. V případě náhlé neúčasti se prosím předem omluvte.

Při odbavení se členové Fanklubu musí prokázat platnou kartičkou či dokladem o zaplacení členství na aktuální sezonu, ostatní předloží doklad totožnosti. Během výjezdu je v platnosti přepravní řád.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články