Vrchol ligy bude v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Vrchol ligy bude v Edenu

EDEN – Utkání Slavie s Jabloncem se v sobotu 17. května hraje v Edenu! Ve středu krátce po poledni konstatovala expertní skupina ČMFS, že stadion Eden je způsobilý pro konání 30. kola I. Gambrinus ligy Slavia – Jablonec.
EDEN - Expertní skupina dnes dopoledne prošla všechny prostory stadionu a pečlivě posoudila všechna kritéria. Stadion Eden dostal pro zápas 30. kola Slavia-Jablonec potřebnou licenci.

Pro utkání budou platit přísná bezpečnostní opatření, u vchodů budou pečlivé kontroly a důkladné prohlídky. Sektor hostů bude od ostatní části stadionu oddělen.

„Přímo na stadionu zasedne přestupková komise, bude připraven i trestní senát, který má sídlo několik minut od stadionu. Přestupky a podezření z trestného činu budou řešeny neprodleně, viníci se mohou vrátit domů z fotbalu až po výkonu trestu,“ varuje manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.

„Slavia rozhodně nenechá několik jedinců zničit fotbalový zážitek, který je určen pro desetitisíce slušných fanoušků,“ dodává slávistický mluvčí.

Pro zápas byla přijata bezpečnostní opatření a posílena pořadatelská služba. „Za celou kabinu prosím fanoušky, aby v průběhu utkání a ani po jeho skončení nevstupovali na hrací plochu,“ říká Vladimír Šmicer.

Podobnou výzvu k fanouškům vydají také zástupci slávistických Ultras. S fotbalisty se diváci budou moci setkat na koncertě skupiny Baraki, který bude následovat po skončení zápasu v místech, kde bylo pódium při otevíracím zápase s Oxfordem.


Obchody Fanzone EDEN u zimního stadionu Eden a v Myslbekově ulici budou mit otevřeno také v sobotu a v neděli od 10 do15 hodin. V případě, ktery nechceme zakřiknout, budou už po skončení zapasu v mobilnich prodejních místech speciálni suvenýry.  Otevření nové prodejny Fanzone Nový Eden se předpokládá na začátku měsíce června.

Tento týden v Edenu už trénují také naši fotbalisté. Připojil se k nim po návratu z hostování také Lukáš Vácha.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články