Permanentky do Edenu! | SK Slavia Praha
Více

Permanentky do Edenu!

Pořiďte si permici na sezonu 2008/2009
Proč si pořídit permanentní vstupenku do Edenu?

Majitel permanentky na ligovou sezonu bude mít přednostní právo na zakoupení vstupenky na zápasy Ligy mistrů UEFA a Poháru UEFA.

Na vstupenku na zápasy Ligy mistrů UEFA a Poháru UEFA bude mít majitel permanentky slevu deset procent.

Slavia připravuje systém bonusových výhod na jednotlivé zápasy pro majitele permanentek. Sledujte proto pravidelně naše webové stránky.

Permanentku si může fanoušek pořídit buď na celou sezonu, nebo jen na její část.

Ceny permanentních vstupenek na nová místa se pohybují v rozmezí od 1.310 do 3.360 korun. Mírné zvýšení cen je způsobeno změnou zákona o DPH, které ji navýšilo z pěti na devět procent. Změna proběhla na přelomu roku 2007/2008.

Prodej nových permanentek a výměna voucherů probíhá na pokladnách na stadionu v Edenu, které jsou umístěny u jihozápadní tribuny vedle Komerční banky. Pokladny jsou otevřeny od 9 do 18 hodin ve všední dny, ve dnech víkendových zápasů od 10 hodin. Telefonní číslo předprodeje je + 420 731 126 104.

Rodinná permanentka

Pro rodiny s dětmi připravila Slavia zvýhodněné rodinné permanentky. Pro rodiny s dětmi jsou v Edenu vyčleněny sektory 225, 226, 227 a 228. Tato místa jsou oddělena od ostatních fanoušků na stadionu. Dětem je přizpůsobeno mimo jiné i občerstvení, které nabízejí stánky v této části tribuny.

Zájemci si mohou vybrat ze dvou typů rodinných permanentek:
1. typ: 2 plus 2
2. typ: 1 plus 1

Cena na jeden zápas pro jednu osobu v této nabídce rodinných permanentek vychází na 48 až 115 korun. Ceny za celosezonní permanentky se pohybují v rozmezí od 1.310 do 6.700 korun. Je možné si pořídit také půlsezonní permanentku.

Podrobný ceník najdete na stránkách www.permice.slavia.cz

Slevy pro studenty, důchodce a invalidy

Studenti
Sleva deset procent. Při nákupu permanentky je nutné se prokázat studijním průkazem nebo kartou ISIC.

Lidé od šedesáti let včetně
Sleva deset procent. Věk je třeba doložit dokladem, například průkazkou MHD.

Invalidé (TP, ZTP, ZTP/P)
Sleva deset procent na vybrané místo. Je nutné předložit příslušný doklad.

Vozíčkáři
Permanentka na celou sezonu stojí 655 korun, půlsezonní 455 korun. Doprovod platí manipulační poplatek 20 korun. Vozíčkáři předkládají průkaz ZTP/P i ZTP.

Jednotlivé slevy nelze sčítat. Za vydání jedné permanentky v podobě plastové kartičky se účtuje manipulační poplatek 30 korun.

Výměna voucherů v plném proudu!

Výměna voucherů za permanentky na novou sezonu bude probíhat až do 31. října 2008!

Aby se výměna mohla uskutečnit, je potřeba pracovníku pokladny předložit platný voucher. Pokud ho fanoušek získal jako dárek a je na něm uvedeno jiné jméno než jaké má být vytištěno na permanentní vstupence, je nutné uvést jméno a telefonní číslo osoby, která voucher objednávala.

Pokud je na jednom voucheru objednávka na více než jedno místo, je potřeba mít s sebou připraveny kontaktní údaje na všechny nové majitele permanentek (jméno, příjmení, adresa, telefon, případně e-mail).

K získání permanentky je nutné doplatit třicet procent z celkové částky. Ceny permanentek do příslušných sektorů se pohybují v rozmezí od 1.260 do 3.240 korun (jak bylo stanoveno před spuštěním prodeje voucherů).

Z třicetiprocentního doplatku budou odečteny příslušné slevy, které jsou stanoveny z plné ceny permanentky.

Co dělat, pokud nemáte vytištěný voucher?

Na stránkách www.permice.slavia.cz se stačí zalogovat pod uživatelským jménem z objednávky voucheru a v přehledu objednávek si voucher vytisknout.

Pokud jste zapomněli heslo nebo uživatelské jméno, klikněte na pomocný link s názvem Zapomněli jste heslo?, který je umístěn pod tabulkou.

Ceny jednorázových vstupenek na domácí ligové zápasy najdete na hlavní stránce našich webových stránek.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články