Slavia se připravuje v Bad Göggingu | SK Slavia Praha
Více

Slavia se připravuje v Bad Göggingu

BAD GÖGGING - Čtyřhvězdičkový Hotel Marc Aurel v Bad Göggingu nedaleko Regensburgu se na tento týden stal novým útočištěm českého mistrovského celku.
BAD GÖGGING - Čtyřhvězdičkový Hotel Marc Aurel v Bad Göggingu nedaleko Regensburgu se na tento týden stal novým útočištěm českého mistrovského celku. Slavia zde našla ideální tréninkové podmínky a už dnes sehraje první přípravný zápas s třetiligovým SV Jahn Regensburg. Bude se hrát od 18:30 hodin na stadionu v Göggingu , který je jen několik stovek metrů od hotelu.

Fotbalisté dnes dopoledne po příjezdu lehce potrénovali, jedinou výjimku tvořila dvojice Goce Toleski a Ronald Šiklič, kteří trénovali individuálně s Janem Netscherem. Makedonského útočníka trápí lehké zranění třísel, zatímco chorvatský obránce má lehčí zátěž kvůli lehkému svalovému zranění. Oba do dnešního zápasu nezasáhnou.

Hrát nebude ani Marek Kindel, který si při přípravě ještě v Itálii poranil koleno a odcestoval do Prahy na speciální vyšetření.

V Goggingu je příjemné letní počasí, takže alespoň drobné plus po všech obtížích je to, že se slávisté zbavili nepříjemného deště.

SV Jahn Regensburg bude hrát v příští sezoně třetí německou ligu, přípravný duel se Slavií začne dnes od 18:30 hodin, na našem webu budete moci sledovat online reportáž.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články