Slavia nedala soupeři šanci | SK Slavia Praha
Více

Slavia nedala soupeři šanci

BAD GÖGGING – V novém místě svého přípravného  pobytu si Slavia bez problémů poradila s týmem SSV Jahn Regensburg. Třetiligový tým porazila 3:0. Skóre otevřel v 18. minutě Marek Jarolím, který zleva z přímého kopu poslal míč přesně k tyči.
BAD GÖGGING – V novém místě svého pobytu si Slavia bez problémů poradila s týmem SSV Jahn Regensburg. Třetiligový tým porazila 3:0. Skóre otevřel v 18. minutě Marek Jarolím, který zleva z přímého kopu poslal míč přesně k tyči.

O tři minuty později po centru Marka Suchého překonal Marek Jarolím brankáře soupeře podruhé. Ve 46. minutě zvýšil na konečných 3:0 Tijani Belaid.

První gól byl zprvu připsán Martinu Latkovi, protože ve skrumáži před bránou to vypadalo, že míč tečoval hlavou. O přestávce ale třiadvacetiletý stoper přiznal, že se míče nedotkl.

„Je škoda že jsme nevstřelili více branek, příležitostí jsme k tomu měli opravdu hodně. Bohužel se nám je nepodařilo dotáhnout do úspěšného konce. Dnešního soupeře jsme přehráli, zejména v prvním poločase bychom si zasloužili další góly,“ řekl po zápase asistent trenéra Pavel Řehák.

Dalším soupeřem na soustředění v Německu bude ve čtvrtek druholigový Ingolstadt.

SSV Jahn Regensburg – SK Slavia Praha 0:3 (0:2)
Branky: 18. a 21. Marek Jarolím, 46. Belaid
Slavia 1. poločas: Vaniak - Suchý, Brabec, Latka, Jablonský - Gebre Selassie, Tavares, Jarolím, Černý - Švento, Šenkeřík
Slavia 2. poločas: Diviš - Suchý, Hošek, Hubáček, Jablonský - Krajčík, Cissé, Belaid, Volešák – Švento (71. Černý), Ivana

Utkání jsme sledovali on-line

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články