Latka se k autorství branky nehlásil | SK Slavia Praha
Více

Latka se k autorství branky nehlásil

BAD GÖGGING – Slávistům se první utkání v Německu podařilo, v úvodní půlhodině si rychlými kombinacemi a svižným fotbalem v pohybu vytvořili řadu šancí a rozhodli o výsledku utkání.
BAD GÖGGING – Slávistům se první utkání v Německu podařilo, v úvodní půlhodině si rychlými kombinacemi a svižným fotbalem v pohybu vytvořili řadu šancí a rozhodli o výsledku utkání. U obou prvních branek byl Marek Jarolím.

„Při té první odvedl velký kus práce Martin Latka, odclonil obránce a míč proletěl do sítě, má na tom poloviční podíl,“ říkal střelec nestřelec po zápase o svém přímém kopu od levé postranní čáry, který prolétl vápnem a skončil u zadní tyče.

Opodál stojící Jaroslav Černý se hned ozval s komentářem. „A já tam předtím spadnul, takže mám taky poloviční podíl,“ usmíval se.

„Tak to vidíte, já jsem ten gól ani nedal,“ uzavřel debatu záložník. Po utkání, kdy už agentury vydaly jako střelce Martina Latku, se Laty branky vzdal. „Míč jsem opravdu netečoval, napište gól Markovi,“ vysvětloval skromně.

Druhou branku připravil pro Marka Jarolíma křídelník Marek Suchý. „Jen jsem dokončil práci ostatních, ale s radostí to udělám zase příště, je přece jedno, kdo branky dává, hlavně že padají,“ pokračoval Jarolím.

„Každopádně nás výhra potěšila, po těch trablech jsme v krásném hotelu v pěkném prostředí, podmínky jsou tu ideální, zápas jsme určitě potřebovali,“ uzavřel svůj komentář autor dvou branek.

I ostatní fotbalisté berou věci s nadhledem. „Jsme profesionálové, změněný program musíme brát tak, jak je. Cesta nám utekla, je to za námi, musíme se soustředit na tréninky a zápasy tady,“ řekl asi za všechny Zdeněk Šenkeřík.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články