Šiklić rozhodl nádhernou brankou | SK Slavia Praha
Více

Šiklić rozhodl nádhernou brankou

PFÖRRING – Slavia si připsala vítězství i v dalším přípravném zápase na soustředění v Německu. FC Ingolstadt porazila 2:1. Slavia sice prohrávala od 15. minuty gólem za standardní situace...
PFÖRRING – Slavia si připsala vítězství i v dalším přípravném zápase na soustředění v Německu. FC Ingolstadt porazila 2:1.

Slavia sice prohrávala od 15. minuty gólem za standardní situace, po celý první poločas ale zasypávala soupeřovu branku celou řadou střel.

Jaroslav Černý dokonce neproměnil penaltu, když nastřelil tyč. Do břevna pálil i Marek Jarolím, dvakrát se do obrovské šance dostal Zdeněk Šenkeřík.

Těsně před přestávkou srovnal skóre Erich Brabec hlavičkou umístěnou pod břevno. Dvě minuty před koncem se nádherně levačkou z dvaceti metrů přesně k tyči trefil Ronald Šiklić.

„S nasazením našich hráčů i způsobem hry jsem spokojen, je škoda, že jsme svoji převahu nevyjádřili také lepší koncovkou. Při penaltě jsme porušili nepsané pravidlo, že nemá jít střílet faulovaný hráč, jinak se mi ale náš projev líbil. Mrzí mě, že jsme inkasovali, takové situace bychom měli řešit lépe,“ zhodnotil zápas trenér Karel Jarolím.

FC Ingolstadt – SK Slavia Praha 1:2 (1:1)
Branky: 15. Metzelder – 45. Brabec, 88. Šiklić
Slavia 1. poločas: Vaniak - Suchý, Brabec, Latka, Jablonský - Gebre Selassie, Tavares, Jarolím, Černý - Šenkeřík, Švento
Slavia 2. poločas: Vaniak - Krajčík, Latka, Brabec, Hubáček - Gebre Selassie (71. Cissé), Tavares (64. Volešák), Belaid, Černý (64. Šiklić) - Ivana, Toleski
ŽK: Leitl, Wohlfarth
Diváci: 300

Utkání jsme sledovali on-line

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články