Béčko porazilo České Budějovice | SK Slavia Praha
Více

Béčko porazilo České Budějovice

PRAHA – Další přípravný zápas má za sebou i slávistická juniorka. Dynamo České Budějovice B porazila 3:0. Skóre otevřel v první půli Javorek, ve druhé půli se do střelecké listiny zapsali Adam Klavík a Vadim Salatin z Ukrajiny....
PRAHA – Další přípravný zápas má za sebou i slávistická juniorka. Dynamo České Budějovice B porazila 3:0. Skóre otevřel v první půli Javorek, ve druhé půli se do střelecké listiny zapsali Adam Klavík a Vadim Salatin z Ukrajiny.

Slavia po většinu hry soupeře do vážnější akce nepustila. Červenobílí mohli vyhrát větším gólovým rozdílem, řadu šancí ale neproměnili.

„S přístupem i výkonem našich hráčů jsem byl spokojen. Oproti minulému zápasu s Pískem jsme vyzkoušeli jné rozestavění. Kluci mají v nohách dvoufázové tréninky, na jejich hře to ale nebylo znát, utkání mělo svoji kvalitu. Dnešní výsledek je určitě příslibem do další práce a také povzbuzením pro celý tým,“ řekl po zápase trenér Miroslav Janů.

„Vyzkoušeli jsme také novou stoperskou dvojici Kobler – Starý, která určitě zaslouží pochvalu. Mladí stopeři, kteří hráli v minulém utkání, dnes trénovali, vyzkoušeli jsme tedy jinou variantu,“ vysvětlil trenér.

Do druhé půle zasáhl i devatenáctiletý levonohý záložník Sofiane z Francie, který je v týmu na testech.

SK Slavia Praha B – Dynamo České Budějovice B 3:0 (1:0)
Branky: 34. Javorek, 61. Klavík a 63. Vadim Salatin
Slavia B: Berkovec – Held (68. Cimpl), Kobler (77. Šulc), Starý, Vadim Salatin (66. Švamberg) – Zahálka (46. Vagrčka), Javorek (46. Sofiane), Šimeček, Koreš – Honka (53. Novotný), Petr Hošek (56. Klavík)

Další zápasy B mužstva:

Sobota 19. července:
turnaj v Soběslavi (týmy: Slavia B, Sezimovo Ústí, České Budějovice B, Soběslav)
Slavia hraje první zápas v 11:45 s týmem Sezimovo Ústí

Středa 23. července:
Slavia B – Příbram B, Strahov stadion Přátelství, 17 hodin

Sobota 26. července:
Slavia B – Žižkov B, hřiště Xaverova v Horních Počernicích, 10:30 hodin

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články