Řeckého gólmana Necid nepřekonal | SK Slavia Praha
Více

Řeckého gólmana Necid nepřekonal

PRAHA – Čeští reprezentanti do 19 let remizovali ve svém druhém utkání ve skupině B na mistrovství Evropy s Řeckem 0:0. Zajistili si tak účast na mistrovství světa dvacítek v příštím roce v Egyptě.
PRAHA – Čeští reprezentanti do 19 let remizovali ve svém druhém utkání ve skupině B na mistrovství Evropy s Řeckem 0:0. Zajistili si tak účast na mistrovství světa dvacítek v příštím roce v Egyptě. Postup do semifinále probíhajícího turnaje ale čeští mladíci ještě slavit nemohou.

Česká devatenáctka tak má na svém kontě po dvou zápasech ve skupině čtyři body a o postup do semifinále bude muset ještě bojovat v nedělním zápase proti Itálii v Mladé Boleslavi.

Tomáš Necid odehrál proti Řekům celý zápas.

Česká republika U19 – Řecko U19 0:0
ČR: Vaclík - Řezník, Polák, Štěpánek, Lecjaks (46. Reinberk) - Wojnar (76. Nuc), Mareček, Morávek, Zeman - Vošahlík (84. Kozák), Necid
Řecko: Babaniotis - Barbudis, Labropulos, K. Papadopulos, Galanis - Gkentzoglu, I. Papadopulos - Matsukas (67. Psianos), Ninis, Butzikos (54. Argyropulos) - Pavlis (87. Kyrgias)
ŽK: Lecjaks - Barbudis, Pavlis, Ninis
ČK: 63. Ninis
Diváci: 6623

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články