Soustředění v Písku skončilo | SK Slavia Praha
Více

Soustředění v Písku skončilo

PRAHA – Slávistická juniorka obsadila na turnaji v Soběslavi třetí místo. V prvním utkání prohrála s druhým týmem loňského ročníku ČFL ze Sezimova Ústí 1:3.
PRAHA – Slávistická juniorka obsadila na turnaji v Soběslavi třetí místo. V prvním utkání prohrála s druhým týmem loňského ročníku ČFL ze Sezimova Ústí 1:3. V utkání o třetí místo Slavia porazila domácí Soběslav 4:0.

Turnajem v Soběslavi tak skončilo soustředění na jihu Čech. Od pondělí začíná červenobílým další část přípravy na Strahově.

„V prvním zápase jsme se utkali se silným soupeřem. Testovali jsme tři hráče z ciziny včetně maďarského útočníka Norberta Kereka. Prohrávali jsme sice 0:2, ale podařilo se nám dát kontaktní gól. Bohužel jsme po naší hrubé chybě inkasovali potřetí a soupeř si už vedení pohlídal,“ řekl po zápase trenér Miroslav Janů.

Slavia B – Sezimovo Ústí 1:3 (0:1)
Branka: 46. Petr Hošek
Zahajovací sestava Slavie: Hanuš – Held, Kobler, Starý, Salatin – Zahálka, Šimeček, Javorek, Sofiane – Norbert Kerek, Honka
Střídání: Borovský, Dostál, Petr Hošek, Koreš, Krajčovič, Novotný, Šulc, Vagrčka

„Do zápasu o třetí místo jsme poslali druhou jedenáctku. Turnaj byl takovým zpestřením našeho soustředění, po celý týden měli hráči na programu většinou dvoufázové tréninky. V následujících dvou týdnech už bychom chtěli najít optimální sestavu pro nadcházející soutěžní ročník,“ uzavřel trenér slávistické juniorky.

Slavia B – Soběslav 4:0 (2:0)
Branky: 12. Neuberg, 43. Norbert Kerek, 51. a 56. Novotný
Zahajovací sestava Slavie: Berkovec – Dostál, Šulc, Neuberg, Švamberg – Zahálka, Novotný, Vagrčka, Sofiane – Borovský, Klavík
Střídání: Cimpl, Krajčovič, Kobler, Norbert Kerek

Další zápasy B mužstva v rámci přípravy:

Středa 23. července:
Slavia B – Příbram B, Strahov, 11 hodin

Sobota 26. července:
Slavia B – Žižkov B, hřiště Xaverova v Horních Počernicích, 10:30 hodin

Úterý 29. července:
Slavia B – Vlašim, Strahov, 17 hodin

Sobota 2. srpna:
Slavia B – Alki Larnaka (Kypr), Strahov, 16:30 hodin

Úterý 5. srpna:
Slavia B – Bohemians 1905 B, Strahov, 10:30 hodin

První mistrovské utkání hraje Slavia B v sobotu 9. srpna v Písku v 10:15 hodin.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články