S fanklubem do Liberce | SK Slavia Praha
Více

S fanklubem do Liberce

Pojeďte podpořit Slavii v prvním utkání nové sezony!
Fanklub Slavie pořádá autobusový zájezd na utkání do Liberce (neděle 3.8. 20:15).

Cena bez vstupenky: 100 Kč - 150 Kč pro členy, 200 Kč - 250 Kč pro nečleny. Vstupenka je pro všechny účastníky zajištěna. Fanklub nerezervuje vstupenky pro ostatní fanoušky! Vstupenka stojí 80 Kč. Konečná cena se odvíjí od počtu přihlášených.

Sraz: metro Černý most, ve směru z centra pod nadchodem přes ulici Chlumecká, čas: 17:45. Odjezd po odbavení. Předpokládaný návrat 23:30.

Přihlášky posílejte na email subrt@slavistickenoviny.cz nebo volejte pana Šubrta na číslo 777 302 302. V přihlášce uveďte jméno, zda jste či nejste členem Fanklubu, mobilní číslo a členové Fanklubu číslo kartičky (pokud ji nemáte, tak datum narození) a nečlenové Fanklubu uvedou datum narození. V případě náhlé neúčasti se prosím předem omluvte.

Při odbavení se členové Fanklubu musí prokázat platnou kartičkou či dokladem o zaplacení členství na aktuální sezonu (členství platí stále pro sezonu 2007/2008), ostatní předloží doklad totožnosti. Během výjezdu je v platnosti přepravní řád.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články