Tomáš Necid a spol. mají bronz | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Necid a spol. mají bronz

PRAHA - Cesta českých fotbalistů do 19 let evropským šampionátem skončila v semifinále. Mladíci prohráli s Německem 1:2 po prodloužení a na turnaji získali bronzové medaile.
PRAHA - Cesta českých fotbalistů do 19 let evropským šampionátem skončila v semifinále. Mladíci prohráli s Německem 1:2 po prodloužení a na turnaji získali bronzové medaile. Vítězný gól vstřelili Němci ve 119. minutě a v sobotním finále si zahrají proti Itálii.

Vyrovnávací gól na 1:1 dal ve 24. minutě hlavičkou Tomáš Necid. Osmnáctiletý útočník tak potvrdil pozici nejlepšího kanonýra turnaje, když zaznamenal už svůj čtvrtý gól.

Tomáš Necid si mohl šest minut před koncem připsat pátý gól, ale sám před brankářem pálil hlavou vedle.

Němci penaltový rozstřel nepřipustili, střídající Sukuta-Pasu prošel chybující českou obranou a prostřelil gólmana Vaclíka.

Německo U19 - Česká republika U19 2:1 (1:1, 0:0) po prodloužení
Branky: 17. Risse, 119. Sukuta-Pasu - 24. Necid
Německo: Zieler - Diekmeier, Jungwirth, Reinartz, Kopplin - Risse, L. Bender, S. Bender (97. Latza) - Gebhart (108. Vrancic), Nsereko - Naki (65. Sukuta-Pasu)
ČR: Vaclík - Řezník, Brunclík, Polák, Heidenreich - Hable (98. Reinberk) - Vošahlík, Mareček, Morávek (65. Zeman), Lecjaks (113. Wojnar) - Necid
ŽK: Gebhart, L. Bender, Kopplin - Vošahlík, Hable
Diváci: 5000

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články