Pokračuje prodej permanentek | SK Slavia Praha
Více

Pokračuje prodej permanentek

EDEN - S blížící se novou sezonou si stále více fanoušků pořizuje permanentní vstupenky. Přes tři tisíce fanoušků si už vyměnilo své vouchery. Sedm set padesát si pořídilo novou permici.
EDEN - S blížící se novou sezonou si stále více fanoušků pořizuje permanentní vstupenky.

Přes tři tisíce fanoušků si už vyměnilo své vouchery. Sedm set padesát si pořídilo novou permici. V současnosti přesáhl počet slávistických permanentkářů pět a půl tisíce.

Slavia připravuje systém bonusových výhod pro majitele permanentek, jednou z nich bude 20% sleva na utkání 3. předkola Ligy mistrů UEFA.

Slavia odmění i fanoušky, kteří přišli Slavii do Edenu podpořit také v posledním ligovém utkání uplynulé sezony s Jabloncem. Všichni majitelé vstupenek na Jablonec budou mít slevu 15% na utkání 3. předkola Ligy mistrů UEFA.

Každý fanoušek může uplatnit pouze jednu ze dvou nabízených slev, slevy nelze sčítat.

Jméno svého soupeře se Slavia dozví 1. srpna při losování v Nyonu.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články