Předsezonní fotografování v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Předsezonní fotografování v Edenu

„Ty sis vzal pod triko ramínko?“ usmíval se Marek Suchý při fotografování na Tomáše Jablonského, který měl s udržením správného pohledu na tradiční hlavičku pro evropské poháry velké problémy.
PRAHA - „Ty sis vzal pod triko ramínko?“ usmíval se Marek Suchý při fotografování na Tomáše Jablonského, který měl s udržením správného pohledu na tradiční hlavičku pro evropské poháry velké problémy.

To už za sebou měli hráči tradiční týmové foto. Největší aplaus svých spoluhráčů sklidil při příchodu Vladimír Šmicer, který dorazil na hřiště poslední. „Ty ses do toho dresu ještě vešel?“ zazněla udivená hláška.

Fotbalisté se doprostřed hřiště postavili a posadili podle předem daného zasedacího pořádku. Ne všichni byli se svým místem spokojeni. „Jak to, že je vepředu Láďa Volešák, tam mají být ty největší hvězdy,“ popichoval našeho záložníka kapitán Erich Brabec.

Přítomní novináři si pořídili dvě varianty týmových fotografií. Jako první se hráči a realizační tým fotografovali s mistrovským pohárem, poté s fotbalovými míči UMBRO. Sportovní vybavení této značky budou hráči oblékat i v nové sezoně.

Kromě týmového fota byly pořízeny také záběry jednotlivých hráčů s mistrovským pohárem a tradiční hlavičky, které kromě webu budou také na velkoplošných obrazovkách v Edenu.

Poslední zastávkou bylo fotografování portrétů hráčů v dresech, ve kterých bude Slavia hrát evropské poháry. Zatímco v zápasech Gambrinus ligy zůstává generálním partnerem cestovní kancelář Canaria Travel, v evropských pohárech budou slávisté nosit na hrudi logo letecké společnosti Travel Service.

Slávisté se fotili v nové sadě červenobílých dresů, které zdobí malá zlatá mistrovská hvězdička. Druhá kombinace, ve které budou slávisté nastupovat, jsou černé dresy, černé trenky a černé stulpny. Brankáři budou mít na výběr více barevných kombinaci včetně žluté, ve které se v pátek fotili.

Dresy budou oficiálně představeny na předsezonní tiskové konferenci, která se bude konat příští týden.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články