Slavia B prohrála s rezervou Žižkova | SK Slavia Praha
Více

Slavia B prohrála s rezervou Žižkova

PRAHA – Slávistická juniorka má za sebou další přípravné utkání. Na hřišti Xaverova v Horních Počernicích prohrála s rezervou Žižkova 0:1.
PRAHA – Slávistická juniorka má za sebou další přípravné utkání. Na hřišti Xaverova v Horních Počernicích prohrála s rezervou Žižkova 0:1.

„V prvním poločase jsme předváděli celkem slušnou hru. Měli jsme dvě velké příležitosti ke vstřelení branky, bohužel jsme je nevyužili. Po přestávce jsme udělali v sestavě pár změn. Po taktické chybě na levé straně jsme dvě minuty před koncem obdrželi branku. Nicméně víme, na čem musíme ještě zapracovat,“ řekl po skončení zápasu trenér Miroslav Janů, který složení základní jedenáctky stále ještě hledá.

„Snažíme se najít optimální složení útočného dua. Velkým oslabením je pro nás odchod Honzy Kovaříka, protože zatím na levé straně zálohy nemáme žádného vyloženého leváka, navíc Honza zahrával i celou řadu standardních situací,“ dodal trenér slávistické juniorky.

„Standardní situace jsme dnes sice pokryli, nicméně jsme z nich nedali žádný gól. Do začátku soutěže je ještě čtrnáct dnů, takže nám zbývá ještě dost času. Doposud jsme trénovali hlavně dvoufázově, teď už se budeme více zaměřovat na taktické věci,“ uzavřel trenér Miroslav Janů.

Další přátelské utkání hraje Slavia B v úterý 29. července na Strahově s Vlašimí. Výkop je v 17 hodin.

Žižkov B - Slavia B 1:0 (0:0)
Gól: 88. Běhounek
Slavia: Diviš (46. Hanuš) - Held, Kobler (46. Gabriel), Jan Hošek, Starý - Zahálka, Šimeček (81. Vagrčka), Javorek, Koreš (55. Novotný) - Gulajev (34. Petr Hošek), Honka (46. Norbert)

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články