S Fanklubem na Pohár UEFA | SK Slavia Praha
Více

S Fanklubem na Pohár UEFA

Aktuální informace k výjezdu!!

PRAHA - Pro všechny přihlášené fanoušky přinášíme aktuální informace k výjezdu do Amsterdamu na poslední zápas Poháru UEFA. Doporučujeme si všechny informace přečíst, abyste nebyli zaskočeni.

Sraz: úterý 16.12. ve 20:00 na Černém mostě u metra pod nadchodem přes čtyřproudovou ulici Chlumecká, odjezd po odbavení. Na opozdilce se nebude čekat!
Plán cesty: Pojede se směrem na Ústí nad Labem, zastávky se přizpůsobí potřebám jednotlivých autobusů. Odhadovaný příjezd do Amsterdamu je v 10:00 dopoledne. Návrat ihned po utkání, očekávaný příjezd je cca ve 13:00 opět na Černý most.
Vstupenky: Budou se platit přímo v autobuse, cena je 500 Kč pro členy fanklubu, 700 Kč pro nečleny fanklub! Fanklub tak výrazně snížil cenu pro účastníky výjezdu!

Po příjezdu autobusů na Černý most budou stewardi odbavovat lidi přímo u autobusů, kdy proběhne identifikace přihlášených. Samotná platba vstupenek proběhne během cesty!

Celková kapacita autobusů je cca 140 míst.

Pokud víte o svých kamarádech, kteří s námi cestují a chcete být ve stejném autobuse, tak napište na email fanklub@slavistickenoviny.cz seznam všech lidí, se kterými chcete být. Není však třeba již psát, pokud jste objednávali více lidí, ti jsou automaticky společně. Pokud přesto chcete mít jistotu, stačí napsat a vypsat všechna jména. Na srazu už další zbytečné přesuny nechceme uskutečňovat!

Během cesty je v platnosti přepravní řád, který všichni účastníci podepíšou. Do autobusu nebudou vpuštěny osoby v podnapilém stavu! V autobusech pojedou také profesionální stewardi, kteří budou dohlížet na bezproblémový průběh výjezdu a na stadionu! Je třeba upozornit, že za jakékoliv nepříjemnosti na stadionu v Amsterdamu bude odpovědná Slavia.

Storno zájezdu je možné pouze v případě zajištění si náhradníka!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články