Necid očima míč do sítě nedotlačil | SK Slavia Praha
Více

Necid očima míč do sítě nedotlačil

MLADÁ BOLESLAV – Byla to bitva prvního s druhým, kterou by velmi pravděpodobně rozhodl jediný gól. Blízko k němu měli ze slávistů Tomáš Necid a Vladimír Šmicer. „Očima jsem míč tlačil dolů do šibenice, bohužel to jenom lízlo spojnici břevna a tyče,“ zalitoval po zápase Tomáš Necid.
MLADÁ BOLESLAV – Byla to bitva prvního s druhým, kterou by velmi pravděpodobně rozhodl jediný gól. Blízko k němu měli ze slávistů Tomáš Necid a Vladimír Šmicer. „Očima jsem míč tlačil dolů do šibenice, bohužel to jenom lízlo spojnici břevna a tyče,“ zalitoval po zápase Tomáš Necid.

„Ve druhém poločase jsem to jednou měl na noze, to jsem ale dobře netrefil. Kdybych to dal, tak jsme vyhráli, nestalo se. Utkání mělo tempo, bod je dobrý, i když jsme sem jeli vyhrát. Boleslav jsme si dokázali pohlídat, ale svoje šance jsme nedali, skončilo to remízou,“ dodal náš zatím nejlepší ligový kanonýr.

„Nebyli jsme tak výrazní jako v předchozích zápasech, určitě si musíme rozebrat, v čem to bylo. Ale Boleslav odehrála také velice slušný zápas, nenechali nás hrát, důrazně nás doráželi. Nebylo to jen naší chybou, že jsme nehráli tak, jak jsme si představovali,“ komentoval zápas Vladimír Šmicer.

„V prvním poločase jsem měl velkou šanci, tu jsem ale neproměnil. Martin Vaniak nás ale nás pak podržel výborným zákrokem,“ vzpomněl si Šmicer na první poločas „Oba týmy ukázaly, že patří na špičku tabulky, Boleslav nám nedala nic zadarmo.“

Šmicer také porovnal poslední dva zápasy Slavie v Boleslavi. „Minule to bylo zvláštní a takové nevraživé, tentokrát byla jiná atmosféra, fanoušci obou týmů fandili, hrálo se dobře, je jenom škoda, že nepadl gól,“ uvedl slávista, který přiznal, že právě stý zápas nepatřil z jeho strany k těm nejlepším. „Asi jsem z toho byl nervózní,“ dodal napůl v žertu.

„V některých věcech se musíme do dalšího zápasu s Brnem zlepšit, to je jasné. Cítil jsem už moc velkou euforii, možná, že bylo dobře, že jsme se tak trochu vrátili na zem. Ale tím nechci říct, že jsme hráli špatně. Určitě je dobře, že jsme získali cenný bod, je to povzbuzení před dalším náročným programem, který nás čeká,“ připomněl blížící se domácí duely s Brnem a s Aston Villou.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články