Sešívaní podlehli Unterhachingu | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní podlehli Unterhachingu

A-mužstvo dnes na soustředění v Německu podlehlo SpVgg Unterhachingu, účastníkovi druhé bundesligy 2:3. Zápas odehrála druhá část kádru, která při včerejším vítězném souboji s Galatasarayem odpočívala.
V zápase jsme dlouho vedli, skóre otevřel v 9. minutě Herda, Jakomin ale krátce po přestávce srovnal. Čtvrthodinu před koncem zařídil Sukalo svému týmu vedení, Sedláček sice stačil srovnat, konečnou podobu výsledku však stanovil z penalty těsně před vypršením normální hrací doby Leitl.
„Tři inkasované branky nejsou dobrým vysvědčením pro naši defenzívu. Ale jedná se o přípravu. Dali jsme znovu příležitost fotbalistům širšího kádru, máme před sebou náročnou sezónu, a proto je třeba, aby byli všichni co nejlépe připraveni,“ uvedl trenér Miroslav Beránek. Od 60. minuty jsme dohrávali s dorosteneckým útokem - na hrotu bojovalo duo Táborský, Jirásek. Náš kouč k zařazení mladíků podotkl: „Pro oba to byla velká škola, ještě letos kopali dorosteneckou ligu. Včera viděli na vlastní oči Galatasaray, dnes si zahráli proti Unterhachingu.“
Pobyt sešívaných v Německu zítra končí, od 17.00 hodin však ještě nastoupíme proti 1. FC Köln, dalšímu druholigistovi.

Slavia – Unterhaching 2:3 (1:0)
Branky: 9. Herda, 80. Sedláček - 50. Jakomin, 68. Sukalo, 87. Leitl (z pen.)
Sestava Slavie: Václavík – Müller, Šuškavčevič, Suchopárek, Sedláček – Kuchař, Herda, Bejbl (46. Sankovič), Kuchař – Švancara (60. Táborský), Jirásek

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články