Využijte e-vstupenky nebo předprodej! | SK Slavia Praha
Více

Využijte e-vstupenky nebo předprodej!

EDEN – Na nedělním utkání s Brnem se opět čeká velká návštěva, rádi bychom požádali fanoušky, aby se pokusili předejít některým problémům, které se objevily při posledním utkání s Kladnem.
EDEN – Na nedělním utkání s Brnem se opět čeká velká návštěva, rádi bychom požádali fanoušky, aby se pokusili předejít některým problémům, které se objevily při posledním utkání s Kladnem.

Nenechávejte prosím nákup vstupenky na poslední chvíli
Pokud budete mít možnost se v Edenu zastavit během dne, pořiďte si vstupenky s předstihem– hlavní pokladny u trati budou mít otevřeno od 10 hodin, na severovýchodě pak od 12:30 hodin.

Pokud přesto víte, že přijedete na poslední chvíli, kupte si e-vstupenku na portálu http://vstupenky.stadioneden.cz/. Pokud víte, že někdo z rodiny není tak zdatný s počítačem, tak mu prosím pomozte vstupenku zakoupit a vystisknout. Během méně než pěti minut můžete mít vstupenku zaplacenou vytištěnou z domova. Vstupenku není nutné nijak vystříhavat, potřebný je pouze čárový kód.

Před zápasem s Kladnem nebyl hodinu před výkopem u pokladen nikdo, ale třicet minut před začátkem se objevilo téměř tři tisíce zájemců o vstupenky – kapacity pokladen na takový nápor nestačily a mnoho fanoušků se dostalo do hlediště se zpožděním.

Rychlopokladna
V pokladnách na severovýchodě bude na základě iniciativy fanklubu Slavie fungovat tzv. rychlopokladna pro severní tribunu – vstupenky budou předtištěny a budou se prodávat rychleji – jedna vstupenka stojí 100 Kč, připravte si přesnou částku a prodej může probíhat velice rychle.

Přesná částka pro vaše vstupenky a předběžné promyšlení si výběru sektoru může také předprodej urychlit a to neplatí pouze pro rychlopokladny.

Občerstvení
Společnost Nopanera nainstalovala po obvodu koridoru 120 metrů odkladných pultíků – přímo v reakci na některé stížnosti fanoušků. Pro děti v rodinném sektoru jsou připraveny zdarma k nápojům koblížky. Členové fanklubu mohou využít nabídku 1+1 nápoj za zvýhodněnou cenu 50 Kč.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články