Slavia se rozloučila porážkou | SK Slavia Praha
Více

Slavia se rozloučila porážkou

V posledním zápase na soustředění v Německu podlehla dnes Slavia mužstvu 1. FC Köln 0:1. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, soupeř se však dostal po necelé půlhodině do vedení. Po změně stran si slávisté vytvořili jasnou převahu, selhali ale při proměňování šancí – na nepřesné mušce vyhořeli dvakrát Tomáš Došek a Dostálek, mimo mířili i Gedeon s Bejblem. Trenér Miroslav Beránek k duelu podotkl: „S výkonem jsem spokojen, odehráli jsme další velmi kvalitní přípravu. Mrzí mě pouze špatná efektivita v proměňování příležitostí.“
Sešívaní se budou příští týden připravovat v Praze, před ligovou premiérou v pondělí 29. července v Hradci Králové se ještě představí v úterý ve 2. kole Poháru ČMFS proti lepšímu z dvojice Satalice/Velim.

Slavia – 1. FC Köln 0:1 (0:1)
Branka: 24. Scherz
Sestava Slavie: Černý – L. Došek, Šilhavý, Petrouš, Hrdlička – Piták, Bejbl, Dostálek, Gedeon – T. Došek, Vachoušek (71. Kuchař)

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články