Fotbalisté vybrali nejhezčí draky | SK Slavia Praha
Více

Fotbalisté vybrali nejhezčí draky

EDEN - Třicet jedna draků se slétlo do soutěže o nejhezčího slávistického draka, kterou pořádala společnost sinne. Všechny příspěvky do soutěže se sešly ve fanshopu v Edenu.
EDEN - Třicet jedna draků se slétlo do soutěže o nejhezčího slávistického draka, kterou pořádala společnost sinne. Všechny příspěvky do soutěže se sešly ve fanshopu v Edenu.

Trojčlenná porota - Marek Suchý, Dušan Švento a Jakub Diviš pak musela mezi všemi vybrat toho nejhezčího. Po dlouhém a těžkém rozhodování nakonec zvolila draka z Dětského domova Dlažkovice, druhý byl drak Jirky Tomčišina a třetí drak z Dětského domova v České Kamenici.

Na všechny účastníky soutěže čeká ve fanshopu v Edenu dárek - šála, fotografie vašeho draka s fotbalisty a podpisové kartičky. Vítězný drak získal dárkový poukaz na 10 000 Kč pro nákup ve fashopu.

Ceny pro všechny zúčastněné dětské domovy budou předány dětem prostřednictvím nadačního fondu Plaváček.

Výsledky:
1. místo Dětský domov Dlažkovice
2. místo Jirka Tomčišin
3. místo Dětský domov Česká Kamenice

Draci budou přesunuti do skladu, aby vyzdobili výlohy zase příští podzim.

Všem zúčastněným děkujeme za jejich krásné příspěvky do soutěže a těšíme se s vámi znovu v hledišti stadionu!

Reportáž Fanklub TV z výběru draků si můžete prohlédnout zde.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články