Necid se poprvé trefil za reprezentaci! | SK Slavia Praha
Více

Necid se poprvé trefil za reprezentaci!

PRAHA - V 67. minutě utkání v San Marinu nastoupil ke svému prvnímu reprezentačnímu startu slávistický útočník Tomáš Necid! Hned po vystřídání se aktivně zapojil do útočení, vytvořil dvě nebezpečné situace před brankou San Marina...
PRAHA - V 67. minutě utkání v San Marinu nastoupil ke svému prvnímu reprezentačnímu startu slávistický útočník Tomáš Necid!

Hned po vystřídání se aktivně zapojil do útočení, vytvořil dvě nebezpečné situace před brankou San Marina, v 83. minutě se dostal k míči po rohovém kopu, míč si na devíti metrech zpracoval a poslal ho do sítě!

Svůj debut v reprezentaci tak okrášlil premiérovým gólem! V poslední minutě měl ještě jednu šanci, branku ale přestřelil. Český výběr v utkání zvítězil 3:0.

San Marino - Česká republika 0:3 (0:0)
Branky: 47. Kováč, 53. Pospěch, 83. Necid
Česká republika: Zítka - Pospěch, Ujfaluši, Rozehnal, Jankulovski - Sionko, Kováč, Polák (70. D. Jarolím), Šírl - Baroš (83. Bednář), Fenin (67. Necid)

Tomáš Necid je nejmladším fotbalistou, který v reprezentaci debutovali v kvalifikaci - ve středu mu bylo 19 let a 93 dní.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články