Fotbalisté podpoří charitativní akci | SK Slavia Praha
Více

Fotbalisté podpoří charitativní akci

EDEN – Na poslední chvíli se i přes náročný program našich fotbalistů podařilo zajistit účast slávistů na páteční charitativní akci - trenér Karel Jarolím, Marek Suchý a Martin Vaniak se v pátek od půl jedné zapojí do charitativní akce McDonalds na pobočce v Edenu...
EDEN – Na poslední chvíli se i přes náročný program našich fotbalistů podařilo zajistit účast slávistů na páteční charitativní akci - trenér Karel Jarolím, Marek Suchý a Martin Vaniak se v pátek od půl jedné zapojí do charitativní akce McDonalds na pobočce v Edenu, kde podpoří projekt Ronald McDonald Charity.

Tato obecně prospěšná společnost se věnuje problémům dlouhodobě nemocných dětí. Po celém světě se podílí na financování ubytovacích zařízení poskytujících zázemí rodinám po dobu hospitalizace jejich dětí.

V těžkých chvílích jim tak alespoň částečně nahrazuje atmosféru domova. Stejně jako každý rok tuto akci mnoho známých osobností a přátel McDonald´s svou osobní přítomností podpoří myšlenku Ronald McDonald Charity.

Polovina tržeb ze všech prodaných porcí hranolek v restauracích McDonald´s v České republice ze dne 21. listopadu 2008, který je Celosvětovým dnem dětí, bude darována na konto obecně prospěšné společnosti Ronald McDonald Charity.

Mimo to mohou ještě zákazníci v každé restauraci McDonald´s přispět koupí samolepky „Pomocná ruka". Samolepka je symbolická ruka klauna Ronalda McDonalda, který je symbolem charity McDonald´s.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články