Tijani si užil oslavu u diváků | SK Slavia Praha
Více

Tijani si užil oslavu u diváků

EDEN – Počkal si na milimetrový centr Marka Jarolíma, zakřičel na před ním skákajícího Tomáše Necida a chytrou hlavičkou poslal míč podruhé do sítě. Následovala oslava, která bývá k vidění jenom v televizi z anglických stadionů.
EDEN – Počkal si na milimetrový centr Marka Jarolíma, zakřičel na před ním skákajícího Tomáše Necida a chytrou hlavičkou poslal míč podruhé do sítě. Následovala oslava, která bývá k vidění jenom v televizi z anglických stadionů.

„Jeden fanoušek měl pod kotlem šálu, tak jsem ji zvedl a vrátil mu ji,“ popsal svoji radost střelec Tijani Belaid, který pak naběhl přímo k fanouškům.

„Užil jsem si to, fandové si to zaslouží, taková oslava je super, příště dorazím zas. Každý gól stojí za to, ale ten do branky u našeho kotle je ještě o něco hezčí,“ pokračoval spokojený Tijani.

A nebál se přece jenom, že ho fandové umačkají? „Ne nebál jsem se, proč,“ usmál se a přidal jediné české slovo: „dobrýý!“

Také Tomáš Necid si oslavy u kotle užil, trefil se totiž do branky u severní tribuny poprvé. „Konečně to spadlo i tam, všechny ostatní v Edenu byly na druhou stranu,“ usmál se při čekání na dvdéčko pro nejlepšího hráče utkání.

Do stejné branky se trefil i Štěpán Vachoušek, k jeho brance přidáváme vyjádření zástupce fanoušků Strašáka, který se střelcem mluvil po zápase.

„Po zápase jsem zašel k autobusu hráčů Teplic a jelikož jsme na něj zapomněli při zápase, tak jsem alespoň u autobusu poděkoval tomuto hráči za to, co řekl v rozhovoru na efotbal.cz - že má Slavii stále v srdci a fandí jí. Také gesto, které předvedl po vstřelené brance (omlouval se fanouškům a kotli) bylo v konečném součtu sympatické. Poděkoval jsem mu za Ultras a fanoušky za to, že na Slavii nezapomněl, popřál mu zdraví, ať se mu daří a hodně štěstí. Byl nesmírně rád, moc děkoval a všechny pozdravuje. Slavii prý bude fandit stále. (viděl jsem na něm velké dojetí, něco takového prý vůbec nečekal.).“

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články