Vánoční koncert SKO | SK Slavia Praha
Více

Vánoční koncert SKO

18. prosince ve 20 hodin

PRAHA – Kromě řady charitativních projektů SK Slavia Praha podporuje také kulturní akce. Jednou z nich je vystoupení Sukova komorního orchestru.

Jedinečnou vánoční atmosféru si můžete vychutnat v Zrcadlové kapli Klementina v Praze. Ve čtvrtek 18. prosince se tam totiž koná Vánoční koncert Sukova komorního orchestru. Začátek koncertu je ve 20 hodin.

Ke spolupráci si tentokrát Sukův komorní orchestr pozval několik sólistů a také pěvecký sbor BESHARMONIE z Gymnázia J. Heyrovského.

Na programu koncertu zazní Corelliho „Vánoční“ Concerto Grosso, dále Haydnův Houslový koncert G Dur v podání Martina Kose a také tradiční Česká mše vánoční Jana Jakuba Ryby.

Vstupenky na koncert je možné zakoupit v předprodejních sítích Ticketpro, Bohemia Ticket a Via Musica a také hodinu před začátkem v místě konání koncertu.

Další informace naleznete na www.suk-ch-o.cz.

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články