19. ročník Fair Play Cupu pro Slavii | SK Slavia Praha
Více

19. ročník Fair Play Cupu pro Slavii

EDEN – Martin Vaniak provedl v sobotu odpoledne slavnostní výkop druhé části 19. ročníku Fair Play Cupu – halového turnaje v pražském Edenu. Jeho průběhu pak dominovali svěřenci trenéra Daniela Krištofa.
EDEN – Martin Vaniak provedl v sobotu odpoledne slavnostní výkop druhé části 19. ročníku Fair Play Cupu – halového turnaje v pražském Edenu. Jeho průběhu pak dominovali svěřenci trenéra Daniela Krištofa. Nejprve se prostříleli skupinou, když zdolali Příbram 10:1, Hradec Králové 5:0 a MŠK Žilina 5:4. V semifinále porazili Brno 8:1 a ve finále Teplice 6:4. Turnaj se hrál na umělé trávě s mantinely a měl velice vysokou úroveň.

„V turnaji jsme střídali čtyři čtyřky hráčů, zahráli si všichni, s výkony ve skupině i ve vyřazovací části musím být spokojený,“ uvedl pro náš web trenér Daniel Krištof. Jeho svěřence čeká ještě do Vánoc silně obsaznený halový turnaj v Polsku.


"Takové turnaje jsou určitě pro malé kluky velkým zpestřením, jsem rád, že jsem se mohl na chvíli přijít podívat. Všem bych popřál do další kariéry hlavně hodně zdraví, sportovního štěstí a také ať přistupují k fotbalu s respektem soupeři a pokorou," uvedl brankář Slavie Martin Vaniak.


Slavnostní výkop se mu velice povedl, trefil z něj břevno branky. "Ale takové turnaje už mne nelákají, je to spíš už pro mladší," usmál se. Martina Vaniaka uvítali malí slávisté v hale skandováním jeho jména, gólman pak rozdal desítky podpisů.


Výsledky turnaje

1. Slavia

2. Teplice

3. Žilina

4. Brno

5. Hradec Králové

6. Ústí nad Labem

7. Mladá Boleslav

8. Příbram


Výsledky Slavie ve skupině: Příbram 10:1, Hradec 5:0 a Žilina 6:4


Semifinále:

Slavia – Brno 8:1, Teplice – Žilina 5:5 (pen. 3:1)


O 3. místo:

Brno – Žilina 2:8


Finále:

Slavia – Teplice 6:4


Patronát nad turnajem převzaly Klub Fair Play při Českém olympijském výboru a MČ Praha 10. Putovní pohár Fair Play za čestné vystupování na turnaji dostal tým FK Příbram.


Reportáž Slavia fanklub TV z turnaje bude uveřejněna na začátku týdne.




Podívejte se na reportáž z Fair Play Cupu, který skončil vítězstvím malých slávistů. Připravila ji pro vás Fanklub Slavia TV Reportáž Fanklub Slavia TV si můžete stáhnout zde.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články