Charitativní akce v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Charitativní akce v Edenu

EDEN - Ve čtvtek 4. 12. 2008 se na stadionu v Edenu odehraje utkání SK Slavia proti Hamburku. Při této příležitosti proběhne před zápasem a v jeho průběhu veřejná sbírka na podporu handicapovaných sportovců. Následně se uskuteční také o víkendu 13. - 14. 12. 2008 na Vánočních trzích Prahy 10 před NC Eden.
EDEN - Ve čtvtek 4. 12. 2008 se na stadionu v Edenu odehraje utkání SK Slavia proti Hamburku. Při této příležitosti proběhne před zápasem a v jeho průběhu veřejná sbírka na podporu handicapovaných sportovců. Následně se uskuteční také o víkendu 13. - 14. 12. 2008 na Vánočních trzích Prahy 10 před NC Eden. Výtěžek z této akce bude věnován České federaci Spastic Handicap o. s..

Česká federace Spastic Handicap je občanským sdružením, pro zájemce o sportovní a tělovýchovnou činnost tělesně postižených převážně vlivem dětské mozkové obrny (spastiky).

Hlavním posláním Spastic Handicap je podpora tělovýchovné činnosti základních článků, při preferování mládežnických kategorií. Dle možností zajišťuje i reprezentaci České republiky na mezinárodním poli v rámci soutěží vrcholné světové mezinárodní asociace Cerebral Palsy International Sports and Recreation Association.

Minimální příspěvek 30 Kč může být projevem Vašeho pochopení, symbolická vánoční čepice, kterou za příspěvek obdržíte, naším poděkováním.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články