Pohárová bilance k chlubení není | SK Slavia Praha
Více

Pohárová bilance k chlubení není

EDEN – Trenér Karel Jarolím byl po utkání s Hamburkem hodně zklamaný: „Mrzí mě to, v našich silách určitě bylo, abychom odehráli lepší partii. Potřebovali jsme vyhrát, to se nepovedlo,“ řekl náš kouč. „O utkání asi rozhodla branka, kterou Hamburk vstřelil, řekl bych, že jsme jim to i usnadnili tím, že jsme nebyli dostatečně důslední.

EDEN – Trenér Karel Jarolím byl po utkání s Hamburkem hodně zklamaný: „Mrzí mě to, v našich silách určitě bylo, abychom odehráli lepší partii. Potřebovali jsme vyhrát, to se nepovedlo,“ řekl náš kouč.

 

Jak byste zhodnotil zápas?

„O utkání asi rozhodla branka, kterou Hamburk vstřelil, řekl bych, že jsme jim to i usnadnili tím, že jsme nebyli dostatečně důslední. Kdyby byl stav v poločase 0:0, kdo ví, jak by to dopadlo, protože si nemyslím, že by byl Hamburk v první půli nějak nebezpečný, stejně tak jako my.“

 

Jak jste se dostal na tribunu?

„Byl jsem přesvědčený, že ta branka byla z ofsajdu, tak jsem se šel prát (usměje se). Byly tam sporné situace už od začátku utkání, například Jarda Černý se probíjel do šance a byl faulován, o čemž jsem byl přesvědčený na sto procent. Vřelo to ve mně už od začátku. Nerad se k tomu vyjadřuju, já se vždycky nejdříve snažím hledat chyby u nás.“

 

Kdy se vám stalo naposledy, že jste byl vykázán na tribunu?

„Tak to už je dlouho, naposledy asi v utkání s Libercem ještě na Strahově.“

 

Bojíte se případného trestu?

„Ještě jsem o tom nepřemýšlel, takže nebojím. Ale asi se začnu bát (směje se).“

 

Jak hodnotíte vystoupení v pohárech? Sedm zápasů, jedna vstřelená branka..

„Je to žalostná bilance, musíme se nad tím zamyslet. Pokusíme se to zanalyzovat a uvidíme, co nám z toho vyjde.“

 

Dá se to nazvat ostudou?

„Tak k chlubení to určitě není. V poháru se přece jen hraje trochu jiným stylem hry, ale my se musíme prezentovat lépe, musí tam být daleko více agresivity hlavně v pokutovém území, pokud chceme skórovat.“

 

Myslíte, že je na Tomáši Necidovi znát, že neměl v létě žádnou dovolenou?

„Může to být jedna z variant. Už je závěr sezony, za chvíli se bude navíc stěhovat.“

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články