Na Ajaxu bez trenéra a brankáře | SK Slavia Praha
Více

Na Ajaxu bez trenéra a brankáře

EDEN - Slavia už dostala od UEFA zprávu o trestech, které čekají na našeho trenéra Karla Jarolíma a Martina Vaniaka po utkání s Hamburkem. Martin Vaniak dostal za vyloučení v nastaveném čase utkání proti Hamburku trest zastavení činnosti na jedno soutěžní utkání, na Ajaxu nebude moci vést mužstvo ani trenér Karel Jarolím.
EDEN - Slavia už dostala od UEFA zprávu o trestech, které čekají na našeho trenéra Karla Jarolíma a brankáře Martina Vaniaka po utkání s Hamburkem.

Martin Vaniak dostal za vyloučení v nastaveném čase utkání proti Hamburku trest zastavení činnosti na jedno soutěžní utkání, na Ajaxu nebude moci vést mužstvo ani trenér Karel Jarolím, který byl v průběhu prvního poločasu vykázán na tribunu.

„Trest pro Martina Vaniaka je definitivní, o výši trestu pro našeho trenéra rozhodne disciplinární komise UEFA 11. prosince, zatím má zákaz jen na utkání na Ajaxu," uvedl ředitel komunikace Ondřej Zlámal.

Slavia bude hrát na Ajaxu ve středu 17. prosince v posledním utkání skupiny F Poháru UEFA už bez naděje na postup.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články