Erich Brabec prodloužil svoji smlouvu! | SK Slavia Praha
Více

Erich Brabec prodloužil svoji smlouvu!

ŠPINDLERŮV MLÝN – Obránce Erich Brabec prodloužil v čtvrtek svoji smlouvu se Slavií do června 2012. Svůj podpis pod novou smlouvu připojil na kondičním soustředění v Krkonoších.
ŠPINDLERŮV MLÝN – Obránce Erich Brabec prodloužil v čtvrtek svoji smlouvu se Slavií do června 2012. Svůj podpis pod novou smlouvu připojil na kondičním soustředění v Krkonoších.

„Jsme velice rádi, že Erich spojil svoji fotbalovou budoucnost se Slavií, přejeme mu, aby jako kapitán dovedl tým k obhajobě titulu a úspěchům v pohárové Evropě,“ uvedl generální ředitel Slavie Petr Doležal.

„Prodloužení smlouvy o tři a půl roku je pro mě důležitým krokem, beru ho jako ocenění práce, kterou jsem v klubu odvedl. Pro mě byly zatím ve Slavii největším úspěchem Liga mistrů a zisk titulu, nejvíce bych ale vyzdvihl pohodu v týmu, která nás dovedla k mistrovskému titulu.

Věřím, že na jaře budeme pokračovat v tom, co jsme dokázali v loňském roce,“ uvedl Erich Brabec pro náš web po podpisu smlouvy.

Erich Brabec přišel do Slavie v červenci roku 2007. Předtím hrál ve švýcarském Aarau, působil v řadě zahraničních týmů včetně Dynama Moskva, Vladikavkazu a Kayserisporu. Od svého příchodu je nedílnou součástí základní sestavy a jednou z opor týmu Karla Jarolíma.

Po odchodu Standy Vlčka se stal kapitánem Slavie. Odehrál 40 ligových zápasů, vstřelil jednu branku, nastupoval v Lize mistrů a v Poháru UEFA. 17. května 2008 zvedl jako kapitán v novém Edenu nad hlavu mistrovský pohár. Na podzim 2008 nechyběl jako správný kapitán v ligových zápasech a v evropských pohárech ani jednu minutu.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články