Hvězdy Ulice na inspekci v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Hvězdy Ulice na inspekci v Edenu

EDEN – Po středečním dopoledním tréninku se Vladimír Šmicer ujal netradiční role průvodce. Do Edenu totiž zavítali herci Ondřej Pavelka a Jakub Prachař, aby si prohlédli stadion.
EDEN – Po středečním dopoledním tréninku se Vladimír Šmicer ujal netradiční role průvodce. Do Edenu totiž zavítali herci Ondřej Pavelka a Jakub Prachař, aby si prohlédli stadion.

„Tak vám vedu ukázat můj tým, trenére,“ volal s úsměvem Vladimír Šmicer do otevřených dveří kanceláře trenéra Karla Jarolíma. Narážel tak na své účinkování v seriálu Ulice a také na fotbalový Velikonoční turnaj, který se v seriálu také brzy odehraje.

„Diváci se budou dívat v televizi na Velikonoce na derby, kde budu, potom si to přepnou na Novu a uvidí mě zase v Ulici, takže z toho možná budou trošku zmatení,“ vtipkoval Vladimír Šmicer.

Oba herci si za doprovodu vítěze Ligy mistrů prohlédli šatnu, posilovnu a další prostory, kde se tým Slavie připravuje. „Jestli se s tím chcete, pánové, pořádně seznámit, tak nejlepší je si to samozřejmě vyzkoušet na vlastní kůži,“ vybídl oba návštěvníky s usměvem trenér Karel Jarolím a ukázal na posilovací stroje.

„V derby bych určitě chtěl nastoupit, začal jsem už zase trénovat, takže bych to mohl stihnout,“ nadhodil vážnější téma Vladimír Šmicer. „Příští týden už bych mohl začít trénovat s balonem, zatím jenom běhám,“ dodal pětatřicetiletý záložník.

Poté už zamířil s oběma herci na tribunu. „Tady budete na zápasech sedět? Tak to máte skvělá místa, je to kousek od naší střídačky, takže to budete jako na divadle, to uslyšíte našeho trenéra pěkně zblízka,“ předpovídal Vladimír Šmicer.

„Vy si to píšete?“ Zhrozil se naoko, když pohlédl na hlouček novinářů a fotografů. „Tak to abych si šel hned sbalit své věci, myslel jsem, že to do léta počká,“ vtipkoval dál.

Ondřej Pavelka ani Jakub Prachař nebyli v Edenu poprvé.

„Kam až moje pamět sahá, tak fandím Slavii. Sice jsem nebydlel v Praze, ale moji bratranci bydleli ve Vršovicích a ve Strašnicích, takže když jsem za nimi ještě jako kluk přijel do Prahy, tak jsme chodili na Slavii do starého Edenu,“ vzpomínal Ondřej Pavelka. I jeho rodina a blízcí přátelé fandí Slavii. „Všechny jsem je přesvědčil, samozřejmě demokraticky,“ usmíval se.

„Divadlo má s fotbalem hodně společného. Je to také týmová hra. Musíte umět nahrávat i přijímat přihrávky, v divadle jsou také porady podobné těm, které má trenér v kabině k hráčům. I režisér promlouvá ke svým hercům, je to podobné povolání,“ uzavřel Ondřej Pavelka.

„Lásku ke Slavii máme zásadně v rodině, můj děda Ilja byl předsedou Odboru přátel Slavie. Táta, bratranec strýc... všichni jsme tím poznamenaní,“ prozradil Jakub Prachař.

„Do starého Edenu jsem chodil do kotle, byly tam takové tyče a u nich jsem vždycky stával,“ dodal Jakub Prachař.

Poté všichni společně zapózovali forografům. Vladimír Šmicer spěchal na další trénink, Ondřej Pavelka s Jakubem Prachařem zase do divadla.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články